Teräsputkipaalut

HT-teräspaalujen laaja mittavalikoima mahdollistaa oikean paalukoon valinnan jokaiseen kohteeseen, sillä valikoima kattaa sekä lyömällä että poraamalla asennettavat paalut paalukoosta HT90 aina paalukokoon HT1200 asti.

HT-teräspaaluille on myönnetty Varmennustodistus EUFI29-22001100-VA, joka on voimassaolevan lainsäädännön mukainen tuotehyväksyntämenettely. Varmennustodistus on vapaaehtoista CE-merkintää kattavampi tapa osoittaa, että tuote täyttää sille myös kansallisesti asetetut vaatimukset. HT-teräspaalujen Varmennustodistus on uuden paalutusohjeen RIL254-2016 ja standardin SFS-EN 1993-5 NA mukainen.

Lisäksi Inspecta on myöntänyt HT-teräspaaluille FI-merkin käyttöoikeuden ja standardin EN1090-2 mukaisen laadunvalvontasertifikaatin. Suuriläpimittaisten putkipaalujen osalta Liikennevirasto on myöntänyt käyttöluvan hitsaamalla valmistetuille HT-teräsputkipaalujen kalliokärjille.

HT-teräspaalut soveltuvat moniin käyttökohteisiin niin pienrakentajien kuin ammattirakentajienkin tarpeisiin. Pientaloissa ja muissa kevyehköissä rakennuskohteissa on suositeltavaa käyttää kokoluokan HT90-HT140 paaluja, koska paalujen asennuskalusto on kevyttä ja asennus nopeaa ja tehokasta.

Raskaammissa kohteissa, kerrostaloista suuriin siltoihin, HTM Paalujen monipuolinen paaluvalikoima teräs- ja betonipaaluja mahdollistaa teknisesti ja kustannuksiltaan optimoitujen perustusrakenteiden toteuttamisen sekä joustavat toimitukset.

Lue lisää

HT-teräsputkipaalujen suunnittelu- ja asennusohjeet