Ura HTM Yhtiöillä

HTM:llä on koko ajan haku päällä hyville työntekijöille ketkä ovat motivoituneita tarttumaan työhön ja kiinnostuneita kehittämään omaa osaamistaan. HTM:llä on myös tarjota työharjoittelupaikkoja, kysy lisää!

Lähetä avoin hakemus ja CV henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen kati.ratto@htmyhtiot.fi

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat:

 

KESÄTYÖPAIKKAHAKU ON KÄYNNISSÄ!

Kesätyöpaikkoja HTM:llä on tarjolla kaikissa yksiköissämme.

Kysy lisää tai laita heti hakemus.

Avoimet kesätyöpaikat 2019:

-Tuotantotyöntekijä, Raudoitteet Ryttylä (2-vuoro)

-Varastotyöntekijä, Raudoitteet Ryttylä (2-vuoro)

-Lastaaja, Ryttylä

-Tuotantotyöntekijä, Teräsputkipaalut Ryttylä

-Trukkikuski, Teräsputkipaalut Ryttylä

-Tuotantotyöntekijä, Raudoitteet Lieto

-Tuotantotyöntekijä, Betonipaalut Turku

-Tuotantotyöntekijä, Betonipaalut Nummela

Hakemukset ja tiedustelut Henkilöstöpäällikkö Kati Rättö p.046 922 6909 (ma-pe 08-15) tai kati.ratto@htmyhtiot.fi


 Työnjohtaja, Raudoiteyksikköön Ryttylään

Voimakkaasta kasvustamme johtuen etsimme raudoitteet-yksikköömme Ryttylään työnjohtajaa.

Vastuullasi on raudoittamon työnjohto toisen työnjohtajan kanssa.  Työ on kaksivuoro-työtä. Monipuolisessa tehtävässä päivittäisen n.20 henkilön esimiestyön lisäksi työhösi kuuluu muunmuassa työn laadun valvonta, työturvallisuuden ylläpito , mahdollisten tuotannon ongelmien ratkominen sekä, oman vuorosi osalta tuotannon suunnittelu yhteistyössä toisen vuoron työnjohtajan sekä myynnin ja listaamon kanssa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää vahvoja esimies- ja organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta, toimeenpanokykyä sekä esimerkillistä ja tinkimätöntä asennetta. Odotamme sinulta vankkumatonta ja periksiantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi laadusta tinkimättä, omalla esimerkillä johtamista sekä alaistesi motivoimista ja hyvän työmoraalin ylläpitoa.

Edellämainittujen lisäksi tarvitset hyviä ja monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen kielen sujuva puhuttu ja kirjallinen osaaminen on oltava kunnossa.  Muu kielitaito luetaan eduksesi. Paineensietokykysi on hyvä ja kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä ja yllättävissäkin tilanteissa luontevasti ja ammattimaisesti hermostumatta. Uusien tuotannonohjausjärjestelmien käyttöönotto sujuu kutakuinkin vaivatta ja muutenkin olet sinut tietokoneen käytön suhteen, it-guru sinun ei kuitenkaan tarvitse olla.

Arvostamme aiempaa kokemustasi esimiestehtävistä tuotantoympäristössä sekä teknistä tietotaitoa teräksistä ja raudoitusalasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn menestyvässä, kasvavassa  ja alati kehittyvässä yrityksessä, mukavassa työyhteisössä. Hyvät työkalut työssäsi menestymiseen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Reino Hyvärinen p. 040 764 7484. Hakemukset sekä cv palkkatoiveineen 7.4.2019 mennessä sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen kati.ratto@htmyhtiot.fi. 


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, RAUDOITTEET

Voimakkaan kasvun tukemiseksi etsimme Ryttylän yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja tuloshakuista Raudoiteosaston Myyntipäällikköä.

Työssäsi vastaat raudoitteiden myynnistä sekä raudoitetarjousten hinnoittelusta. Lisäksi toimit yhteistyössä tuotannon kanssa ja seuraat tehdaskuormituksen tilannetta.

Etsimme myyntipäällikkö arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita, hänellä on halu kehittyä työssään jatkuvasti, oppia lisää ja tehdä tulevaisuudessa tuloksellista myyntityötä.

Myyntipäällikkömme on ulospäin suuntautunut ja tuloshakuinen persoona. Voit olla jo kokenut konkari. Sinulla on rakennusalan tuntemus ja käytännön kokemusta rakennusteollisuudesta ja/tai alan tuotteiden myynnistä. Teräsala on mahdollisesti ehtinyt jo tulla sinulle tutuksi tai voit olla hieman kokemattomampi, ja valmis oppimaan mestarimyyjäksi. Kaikkea ei tarvitse osata heti.

Edellytyksenä kuitenkin on, että pidät itsenäisestä työstä ja sinulla on kuvanlukutaito hallussa. Sinulla on selkeä näkemys ja ymmärrys rakennustyömaatoiminnasta sekä rakennusprojektien hoitamisesta, ja omaat hyvät tietotekniset taidot sekä omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Etsimämme henkilö on päivittäin tekemisissä erilaisten sidosryhmien kanssa ja on siten keskeinen tiimipelaaja työyhteisössämme ja näin ollen omaa hyvän sosiaalisen pelisilmän.  Hän säilyttää malttinsa vaihtelevissa tilanteissa ja työskentelee tehokkaasti vaadittujen, usein hyvin nopeiden, aikataulujen puitteissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuolisen, haastavan ja vastuullisen roolin osana vakavaraista ja kasvavaa perheyritystä, mukavan työyhteisön sekä hyvät työkalut työssä menestymiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun sopiva henkilö paikkaan on löydetty. Hakijoita haastatellaan jo hakuajalla.


Hakemukset palkkatoivomuksineen 16.4.2019 mennessä sähköpostitse kati.ratto@htmyhtiot.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Jouni Vuoriaho puh. 050 443 3248.

 

 

Haemme Ryttylän HTM Raudoitteet liiketoimintayksikköömme motivoitunutta ja säänkestävää varastotyöntekijää. 

Työtehtävät pitävät sisällään monipuoliset raudoitusmateriaalivaraston työtehtävät (materiaalien lastaus/purku ja siirtely vetomestarilla sekä hallinosturilla) sekä tarvittaessa tuotannon työtehtävät (raudan/teräksen katkaisu/taivutus koneella). Koska työ ei ole siistiä sisätyötä ja suurin osa työstä tehdään ulkovarastossa on valitun henkilön oltava säänkestävä ja motivoitunut tekemään töitä vaihtelevissa olosuhteissa.

Julkisten kulkuneuvojen käyttö työaikojen puitteissa ei ole mahdollista.

Hakijan eduksi katsotaan:

  • Kokemus ison hallinosturin käytöstä
  • Motivoitunutta ja työhöntarttuvaa asennetta, oma-aloitteisuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (kirjoitettu ja puhuttu)
  • Hyvää fyysistä kuntoa 
  • Itsenäistä työotetta
  • Hyvä ja monipuolinen trukilla ajotaito
  • Metalli-ja/tai varastoalan koulutus ja/tai aiempi työkokemus kyseisistä töistä

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus heti sillä, paikka täytetään ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset sekä cv palkkatoiveineen 4.4.2019.2019 mennessä sähköpostitse Henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen kati.ratto@htmyhtiot.fi.