Ura HTM Yhtiöillä

HTM:llä on koko ajan haku päällä hyville työntekijöille ketkä ovat motivoituneita tarttumaan työhön ja kiinnostuneita kehittämään omaa osaamistaan. HTM:llä on myös tarjota työharjoittelupaikkoja, kysy lisää!

Lähetä avoin hakemus ja CV henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen Salli JavaScript nähdäksesi sähköpostiosoite

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat:

 

HTM-Paalut - yksikkömme valmistaa ja toimittaa betonipaalut työmaille. HTM Paalujen strateginen tahtotila on olla halutuin toimittaja paalutusalalla toimiville yrityksille koko Suomessa. Olemme luotettava paalujen valmistaja ja toimittaja, jolla on vahva osaaminen alalla sekä kyky tuottaa lisäarvoa hyvinkin erilaisille asiakkaille.

Etsimme HTM Paalut Nummelan yksikköömme betonituotetyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on päivätyö ja ajoittuu pääsääntöisesti ma-pe 6-14:30 välille, satunnaisesti saattaa ruuhkan purkamiseksi tulla ilta- ja viikonlopputöitä. Etsimme säänkestävää ja hyvän peruskunnon omaavaa työntekijää sillä työskentely tapahtuu pääsääntöisesti ulkona ja työ on ajoittain fyysistä.

Työtehtäviisi kuuluu mm betonipaalumuotin kunnostus ja –varustelu, valukoneen sekä nosturin käyttö. Toimit ns kakkosvalurina yhdessä toisen työntekijän kanssa joten tarvitset hyviä ja monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen kielen sujuva puhuttu ja kirjallinen osaaminen on oltava kunnossa.  Paineensietokykysi on hyvä ja kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä ja yllättävissäkin tilanteissa luontevasti ja ammattimaisesti hermostumatta.

C-ajokortti, kokemus pyöräkuormaajan käytöstä, työturvallisuus- ja tulityökortit, aikaisempi kokemus betonialalta, teollisuudesta tai koneenkäytöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa p. tehdaspäällikkö Joni Loikala p. 046 922 2859.

Hakemukset sekä cv palkkatoiveineen 03.08.2018 mennessä sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen Salli JavaScript nähdäksesi sähköpostiosoite.


 

HTM-Raudoitteet - yksikkömme valmistaa ja toimittaa betoniraudoitteet työmaille ja elementtitehtaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat betoniteräkset, raudoitteet ja raudoite-elementit, ja ammattitaitoinen asennusosastomme palvelee raudoitustöissä. Tuotantolaitos kuuluu KIWA - Sertifiointi Oy:n tarkastustoiminnan piiriin, ja betoniteräksille ja raudoitusverkoille on myönnetty FI-Sertifikaatti. Raudoitteet toimitetaan työmaalle tilauskohtaisesti niputettuina, merkittyinä ja eriteltyinä. 

Voimakkaasta kasvustamme johtuen etsimme raudoitteet-yksikköömme Ryttylään työnjohtajaa iltavuoroon.

Vastuullasi on raudoittamon työnjohto iltavuorossa. Monipuolisessa tehtävässä päivittäisen n.20 henkilön esimiestyön lisäksi työhösi kuuluu muunmuassa työn laadun valvonta, työturvallisuuden ylläpito , mahdollisten tuotannon ongelmien ratkominen sekä, oman vuorosi osalta tuotannon suunnittelu yhteistyössä toisen vuoron työnjohtajan sekä myynnin ja listaamon kanssa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää vahvoja esimies- ja organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta, toimeenpanokykyä sekä esimerkillistä ja tinkimätöntä asennetta. Odotamme sinulta vankkumatonta ja periksiantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi laadusta tinkimättä, omalla esimerkillä johtamista sekä alaistesi motivoimista ja hyvän työmoraalin ylläpitoa.

Edellä mainittujen lisäksi tarvitset hyviä ja monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomen kielen sujuva puhuttu ja kirjallinen osaaminen on oltava kunnossa.  Muu kielitaito luetaan eduksesi. Paineensietokykysi on hyvä ja kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä ja yllättävissäkin tilanteissa luontevasti ja ammattimaisesti hermostumatta.

Arvostamme aiempaa kokemustasi esimiestehtävistä tuotantoympäristössä sekä teknistä tietotaitoa teräksistä ja raudoitusalasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn menestyvässä, kasvavassa  ja alati kehittyvässä yrityksessä, mukavassa työyhteisössä. Hyvät työkalut työssäsi menestymiseen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 17.7.2018 sekä to 19.7.2018  klo 12:00-14:00 toimitusjohtaja Reino Hyvärinen p. 040 764 7484 sekä rakennusinsinööri Mikko Seppänen p. 050 563 6088.

Hakemukset sekä cv palkkatoiveineen 03.08.2018 mennessä sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen Salli JavaScript nähdäksesi sähköpostiosoite.


  

Tuotantotyöntekijä betonipaalutuotantoon Ryttylään

Etsimme tuotantotyöntekijää betonipaaluosastollemme Ryttylän yksikköön.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset betonipaalutuotannon työtehtävät.
Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa sillä työ on ajoittain fyysisesti kuormittavaa.

Julkisten kulkuneuvojen käyttö työaikojen puitteissa ei ole mahdollista.

Hakijalta edellytetään:

 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Motivoitunutta työhöntarttuvaa asennetta raskaan (ja likaisen) tuotantotyön tekemiseen
 • Hyvää huumorintajua, paineensietokykyä ja tilannetajua
 • Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
 • Kohtuullinen suomenkielen taito (puhuttu sekä luetun ymmärtäminen)

Hakijan eduksi luetaan:

 • Rakennus-, betoni- ja/tai metallialan koulutus
 • Aiempi kokemus rakennusteollisuudessa käytettävien materiaalien käsittelystä
 • Kuvanlukutaito (raudoituspiirustukset sekä rakennekuvat)
 • Hitsaustaito
 • Hallinosturinkäyttötaito ja -kokemus

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten mikäli katsot olevasi hakemamme henkilö niin hae paikkaa heti.
Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle Salli JavaScript nähdäksesi sähköpostiosoite

Tarjolla mukava työyhteisö sekä mahdollisuus kehittää jo aiempaa osaamista tai hypätä kokonaan uudelle alalle.


 

Teräslistaaja / Rakennuspiirtäjä Ryttylään

Teräslistaajana / Rakennuspiirtäjänä / Määrälaskijana päätehtäväsi on listata ja laskea harjateräkset raudoitus- ja rakennesuunnitelmista. 
Teet työtäsi Ryttylän yksikkömme toimistolla. Työt alkaisivat toukokuussa ja kestäisi sopimuksen mukaan tai elokuun loppuun. 

Hakijalta edellytetään:

 • Rakennussuunnitelmien lukutaitoa.
 • Tarkkuutta ja huolellisuutta sekä paineensietokykyä
 • Työhön tarttuvaa asennetta
 • Tiimityöskentelykykyä
 • Sosiaalista pelisilmää

Hakijan eduksi luetaan:

 • Rakennus- tai raudoitusalan koulutus
 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme mukavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kehittyä työssäsi, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työkalut työsi tekemiseen.
Toimi nopeasti ja hae paikkaa sillä haku päättyy heti kun sopiva tekijä löytyy. Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle Salli JavaScript nähdäksesi sähköpostiosoite


 

Voimakkaan kasvun tukemiseksi etsimme vakituiseen työsuhteeseen Taloushallinnon ammattilaista (Business Controller).

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa monipuoliset taloushallinnon rutiinit sekä sisäisen laskennan tehtävät, raportointi, reskontran ja kirjanpidon avustaminen, budjetin laatimiseen osallistuminen sekä  budjetin seuranta.

Raportoit yksiköiden johtajille osastokohtaisesti sekä toimitusjohtajalle kuukausittain.

Hallitset päivittäiset taloushallinnon rutiinit ja osaat myös nousta rutiinien yläpuolelle kehittääksesi yrityksemme taloushallintoa liiketoimintoja tukevaksi kokonaisuudeksi.

Olet erittäin tarkka, sinulla on analyyttinen työote ja olet jo hankkinut vankan kokemuksen vastaavista työtehtävistä (esimerkiksi controllerin tai rahoitusalan työtehtävistä), talouden kokonaisuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta, sekä mahdollisesti myös esimiestehtävistä. Olet päivittäin tekemisissä erilaisten sidosryhmien kanssa ja olet keskeinen tiimipelaaja työyhteisössämme ja näin ollen sinulla myös on hyvä sosiaalinen pelisilmä ja olet ulospäin suuntautunut persoona. Säilytät malttisi vaihtelevissa tilanteissa ja työskentelet tehokkaasti vaadittujen, usein hyvin nopeiden, aikataulujen puitteissa. Sinulla on vahvat tietotekniset taidot ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Eduksesi luetaan Microsoft Dynamics NAV-ohjelmiston tuntemus/hallinta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja vastuullisen roolin osana vakavaraista ja kasvavaa perheyritystä, mukavan työyhteisön sekä hyvät työkalut työssäsi menestymiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kun sopiva henkilö paikkaan on löydetty. Hakijoita haastatellaan jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 17.7.2018 sekä to 19.7.2018  klo 12:00-14:00 toimitusjohtaja Reino Hyvärinen p. 040 764 7484 sekä ostopäällikkö Soili Poutakivi p. 050 581 2729.

Hakemukset sekä cv palkkatoiveineen 03.08.2018 mennessä sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Kati Rätölle osoitteeseen Salli JavaScript nähdäksesi sähköpostiosoite.


 

Haemme Ryttylän HTM Raudoitteet liiketoimintayksikköömme motivoitunutta ja säänkestävää varastotyöntekijää. 

Työtehtävät pitävät sisällään monipuoliset raudoitusmateriaalivaraston työtehtävät (materiaalien lastaus/purku ja siirtely vetomestarilla sekä hallinosturilla) sekä tarvittaessa tuotannon työtehtävät (raudan/teräksen katkaisu/taivutus koneella). Koska työ ei ole siistiä sisätyötä ja suurin osa työstä tehdään ulkovarastossa on valitun henkilön oltava säänkestävä ja motivoitunut tekemään töitä vaihtelevissa olosuhteissa.

Julkisten kulkuneuvojen käyttö työaikojen puitteissa ei ole mahdollista.

Hakijan eduksi katsotaan:

 • Kokemus ison hallinosturin käytöstä
 • Motivoitunutta ja työhöntarttuvaa asennetta, oma-aloitteisuutta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa (kirjoitettu ja puhuttu)
 • Hyvää fyysistä kuntoa 
 • Itsenäistä työotetta
 • Hyvä ja monipuolinen trukilla ajotaito
 • Metalli-ja/tai varastoalan koulutus ja/tai aiempi työkokemus kyseisistä töistä

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus heti sillä, paikka täytetään ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Veijo Soukkila ma-pe klo 07.00-16.00 p. 050 433 5384